Idiomes

Castellà | Anglés

L'idioma del lloc web de l'Espai de Dones és el català, per tant trobareu tots els elements estructurals del lloc web (menus, botons, etc) en aquest idioma.

Pel que fa als continguts que apareixen en el lloc web de l'Espai de Dones podeu trobar:
- continguts en català. Normalment, continguts propis i continguts d'àmbit local català.
- continguts en castellà. Normalment, continguts propis d'ambit estatal espanyol o d'ambit internacional relacionats amb APC i/o continguts d'altres associacions i organismes de l'ambit de l'Estat Espanyol o d'ambit castellanoparlant.
- contiguts en altres idiomes (anglés, francés, italià, etc). Normalment, continguts d'organismes i associacions internacionals.

Per tal de facilitar-vos l'accés als continguts en els diferents idiomes, us facilitem una relació dels codis d'idiomes utilitzats en aquest lloc web i els enllaços a les webs d'alguns traductors.

Els diferents idiomes en que trobareu els continguts en aquest lloc web venen indicats amb un codi de dues lletres. A continuació teniu un llistat:

En els enllaços següents hi ha dos sistemes de traducció automàtica gratuïts. No són perfectes però us poden servir per llegir els articles que hi ha a l'Espai de Dones.

interNOSTRUM: català, castellà.

Machine Translation: castellà, anglès, francès, italià

Wordlingo: castellà, anglès, francès, italià, portugués

Opentrad: català, castellà, anglès, francès

Tornar a l'inici