Accessibilitat

CastellÓ | AnglÚs

L'Espai de Dones ha donat els primers passos per treballar l'accessibilitat de la seva web, començant a aplicar les directrius d'accessibilitat WAI 1.0 establertes pel W3C.

L'accessibilitat de la web de l'Espai de Dones s'ha comprobat mitjançant algunes tecnologies d'accés, però degut a que es tracta d'un lloc web dinàmic i, que encara no s'han treballat al 100% tots els temes referents a l'accessibilitat, pot ser que trobeu algun problema per navegar per certes pàgines. Si fos el cas, us agrairíem que ens ho comuniquessiu a través de l'adreça de correu electrònic dona@pangea.org.

Especificacions d'Accessibilitat:

- Totes les imatges inclouen una breu descripció a l'atribut ALT

- Tots els marcs (frames) inclouen un tÝtol indicador de la seva funciˇ a l'atribut TITLE i una breu descripció de la seva utilitat a l'atribut LONGDESC

- S'han emprat mesures relatives excepte en algunes taules, essent compatible amb les opcions personals de mida de text dels navegadors.

- La pÓgina estÓ realitzada per a la resoluciˇ de 800 X 600 pxl.

- Aquest lloc web utilitza fulles d'estil en cascada per al formateig visual de la informació.

- S'han emprat mides de fonts relatives, compatibles amb les opcions personals de mida de text dels navegadors.
S'ha comprobat la correcta visualizació d'aquest lloc web en diferents versions dels principals navegadors i en diferents plataformes.

- Els documents que es descarreguen estan en format PDF, i podran visualitzar-se amb l'aplicació gratuita Adobe Acrobat Reader.

Tornar a l'inici